Povestea noastră

A fost odată ca niciodată… un producător de vin spumant din Sudul Franței, foarte mândru de al său Chardonnay, realizat la 11 km distanță de Perpignan. Într-un an a avut o idee genială, așa că vinul rezultat din acea recoltă a fost îmbogățit cu boabe de cacao. Așa s-a născut o rețetă unică în lume – Chocolate in a Bottle. România este prezentă cu mândrie pe harta unde acest produs inovator și surprinzător este disponibil. O băutură cu un adevărat caracter gourmet, pentru care vinul Chardonnay este tratat cu ciocolată neagră, dar nu de orice fel, ci una realizată și echilibrată la gust de pricepuți maeștri ciocolatieri belgieni.

Spre magazin

O chestiune de gust… unic

Chocolate in a Bottle a luat naștere din unirea celui mai celebru produs al Belgiei – ciocolata, cu mândria Franței – vinul. Procesul de producție este, evident, unul complicat și sofisticat: boabele de cacao trebuie să îndeplinească proprietăți specifice pentru a fi adăugate. Inovația este prezentă și în cadrul combinării efective a celor două ingrediente, în așa fel încât minunata băutură rezultată să rămână clară, un vin spumant veritabil, de înaltă calitate.

Răsfăț, noutate, eleganță, originalitat

Pe scurt, rețeta Chocolate in a Bottle cuprinde struguri Chardonnay și extracte naturale din cacao și alune. În momentul gustului, vălul palatin este răsfățat de aroma delicată a alunelor, înnobilată de atingerea fină a ciocolatei, datorată proporției calculate atent a nivelului de cacao.

Bucurați-vă cu eleganță de Chocolate in a Bottle, obligatoriu consumată rece, pe care o puteți asorta cu deserturi, ciocolată sau fructe. Exclusivistă, gourmet, pasională, sofisticată, versatilă și unică, băutura are un echilibru al aromelor asemănător unui dans pasional, în care partenerii preiau conducerea rând pe rând, lăsându-se purtați de magia momentului.

Urmărește-ne pe social media